Thermische olieketels

Thermische olieketels in een gesloten circuit garanderen een stabiele temperatuur voor productieprocessen tot 300°C. Met een precisiegraad van maximum 2°C krijgt uw eindproduct de kwaliteit die het verdient.  

Contacteer ons

Thermische olieketel installaties op maat

Net zoals uw productieproces zijn ook onze thermische olieketel installaties uniek. Onze ingenieurs gaan met uw wensen en noden aan de slag en ontwerpen een oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande installatie. 

thermische-olie-ketel Callens

Ons aanbod aan thermische olieketels

De thermische olieketel die we voor u selecteren, is een-op-een verbonden met de omvang van uw productie. Met een gamma van 100.000 kcal/h tot 12.500.000 kcal/h aan capaciteit vinden we altijd de juiste ketel voor elke warmtevraag. 

Kenmerken van onze thermische olieketels: 

  • Verticaal of horizontaal geïnstalleerd 
  • Aangedreven met (bio)gas, stookolie of combibrandstof 
  • Emissies volgens Vlarem II 
Thermische-olie-installatie Callens

Thermische olieketels huren

Geen tijd te verliezen? De ketels ontworpen voor thermische olie in ons huurpark bieden u binnen de 24 uur een tijdelijke oplossing aan om uw productieproces up and running te maken of te houden, volledig aangesloten door onze eigen techniekers. Ontdek hier meer over de huurmogelijkheden. 

Ontdek onze huurservice

Thermische-olie-ketels te huur Callens

Onderhoud van en bijstand voor uw thermische olieketel installatie

Ook na de montage ter plaatse laten we de zorg voor uw thermische olieketel installatie niet los. Onze techniekers staan 24/7 klaar met bijstand. 

Lees meer over onze service

Onderhoud bijstand thermische-olie-installatie Callens

Projecten

Om u een idee te geven van onze expertise in thermische olieketels vindt u hier een aantal van onze mooiste projecten. Heet van de naald.