Over Callens

Uw specialist in thermische toepassingen voor industriële processen.

Groot bedrijf, familiale waarden

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw zijn we uitgegroeid tot een van A tot Z geïntegreerde partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

Met respect en dankbaarheid voor de eerste generatie, staat vandaag de 2e generatie aan het roer van ons warm familiebedrijf. We trekken de lijn door en zijn er meer dan ooit van overtuigd dat de beleving van onze externe klanten en interne medewerkers optimaal moet zijn.

Het leveren van topkwaliteit, met aandacht voor de juiste timing, gekoppeld aan een daadkrachtig service-apparaat, uniek in onze sector, zit in ons DNA. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd bieden wat ze van ons verwachten: snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid!

annick en windy

Onze inzet

Callens zet in op vooruitstrevende hoogtechnologische installaties, met focus op het economische én ecologische belang en met de hoogste zorg voor het menselijk welzijn. Het is onze ambitie om te blijven groeien en steeds beter te worden. Onze kracht ligt in het combineren van de voordelen van een groot bedrijf met de waarden van een familiebedrijf. Ons credo is: big enough to cope, small enough to care. Een motto waarmee we samen met onze 250 Calliërs, onze enthousiaste medewerkers, elke dag geïnspireerd aan de slag gaan en onze positie van marktleider in onze branche continu bestendigen en versterken.

Callens Waregem