24/7 service & support

Onze service-engineers, brandertechniekers en onderhoudstechniekers vormen het meest uitgebreide en betrouwbare serviceteam in onze sector. Met een grote voorraad wisselstukken achter de hand, staan ze u 24/7 bij met de snelst mogelijke service. 2 uur na uw oproep kan een interventieploeg ter plaatse zijn!

Maak van Reliable Process Temperature een constante

Uw betrouwbare procestemperatuur start bij onze engineering en blijft een constante met het juiste onderhoud en een snelle service. Elke warmtetechnische (waaronder ook de warmtekrachtkoppelingen van ons zusterbedrijf CallensVyncke) en luchttechnische installatie geven we de nodige periodieke nazorg, afgestemd op de wettelijke en de technische vereisten. Zo gaat elke installatie een lang en performant leven tegemoet.

Bovendien staan onze interventieploegen de klok rond en elke dag paraat voor noodgevallen. Zo blijft uw productie gegarandeerd. Afhankelijk van het servicecontract dat u kiest, zijn we binnen de 2 uur (+ reistijd) bij u. Ook ’s nachts. Met onze kennis en daadkracht, én een grote voorraad wisselstukken, is uw installatie in geen tijd weer up-and-running.  

Callens service support warmtetechniek luchttechniek

U kiest, wij ontzorgen

Kies nu uit één van onze 4 servicepakketten en wees zeker van de beste service voor uw installatie. Nergens is ze kwalitatiever, vollediger of meer aangepast aan uw noden.

Bonus

Voor situaties waarbij u het betere vakwerk verwacht

Technieker is binnen de 24 u. + reistijd bij u ter plaatse

 

 

 

Ontvang meer details

Melior

Als uw stabiele warmte veraf lijkt, is Callens dichtbij

Technieker is binnen de 8 u. + reistijd bij u ter plaatse

 

 

 

Ontvang meer details

Optimus

Wanneer het onverwachte niet op zich laat wachten

Technieker is binnen de 2 u. + reistijd bij u ter plaatse

 

 

 

Ontvang meer details

Unicus

Voor de persoonlijkste vorm van totaalontzorging

Technieker is binnen de 2 u. + reistijd bij u ter plaatse

Bereik het maximale potentieel van uw pakket met een installatiespecifieke analyse

 

Ontvang meer details

Ketelherstellingen door de beste techniekers

Ons eigen Calliërs-team van techniekers staat ook paraat voor uiteenlopende ketelherstellingen. Ze vervangen vlampijpen, lassen scheurtjes in de pijpenplaat, vervangen spiralen, herstellen lekkende leidingen in de productie, detecteren aardgaslekken, en nog zo veel meer. Dankzij deze herstellingen blijft uw industriële installatie langer en beter presteren met een minimale investering. Betrouwbare procestemperatuur krijgt u van ons voor het leven.

Heeft u nood aan onze expertise voor uw Callens-installatie?

Vraag onze raad

Callens service support warmtetechniek

Houd de condenspotten van uw stoomsysteem schoon, intact en doeltreffend

De condenspotten van uw stoomsysteem voeren het condensaat af uit de stoomleidingen en warmtewisselaars. We controleren ze het liefste jaarlijks om verstoppingen en defecten snel aan te pakken en uw installatie zo doeltreffend mogelijk te houden.

Een goed functionerende condenspot laat condensaat door, maar houdt stoom tegen. Vervuilde filters of beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat de condenspot niet goed meer sluit en toch stoom doorlaat. Die waterslag in het stoom- en condensaatsysteem brengt de goede werking van de installatie in gevaar én zorgt voor direct energieverlies.

Reinig daarom regelmatig uw filters. Wij checken de volledige functionaliteit dan tijdens de jaarlijkse controle met een ultrasoon toestel. Dit doen we altijd tijdens een actief productiemoment, niet tijdens het gewone onderhoud.

Vraag uw onderhoudsmoment aan

Callens onderhoud condenspotten

Partnerships

Bij elk project gaan we voor het beste eindresultaat. Alleen als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Daarom werken we al jaren samen met partners die hetzelfde hoge niveau kunnen garanderen.